ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
خواص زرد الو
زرد الو را نباید بعد ازغذا و یا همراه اب سرد تناول نموده و ناشتا میل کنید . عمر را طولانی کرده و شخص را فعال می سازد درمان کم خونی است .
برای درمان بیماریهای عصبی و روحی مانند خمودگی روانی ،بی خوابی ،خستگی شدید ،گیجی و فراموشی و غیره مفید است .
بد بویی دهان را از بین می برد . برای اعصاب بسیار مفید است .سلولهای بدن را زنده نگه می دارد و فعالیت انها را زیاد می کند . رشد بدن را زیاد وان را در برابر بیماریها مقاوم می سازد .
خواص فلفل سبز و قرمز
زیاده روی در ان باعث بیماریهای سخت می شود برای در مان ریزش مو مفید است . بدین منظور باید بر حسب مقدار موی سر 1 تا 2 قاشق غذا خوری گرد خشک فلفل سبز را در یک لیوان اب حل نموده هفته ای 2یا 3 مرتبه موهای سر را با ان اهسته ماساژدهید و با ملایمت بر پوست سر بمالید .
معده را گرم و اروغ ترش را از بین می برد . برای در مان بواسیر و استفراغ های پی درپی ،سرفه های متوالی ،سیاه سرفه ،رماتیسم ،و درمان خونریزیهای رحمی بسیار مفید است .
ویتامین (پ) موجود درآن حفظ کننده قوای جوانی است مشروط بر اینکه در خوردن این میوه تند زیاده روی نشود.به هضم غذا کمک نموده و باد شکن است . فلفل سبز طبیعت گرم دارد.