ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
خواص خربزه
خر بزه بیش از غذا بدن را می شوید و بیماری را از بدن ریشه کن می کند وجود فسفر و کلسیم در این میوه درتقویت اعصاب و سلولهای مغزی عضلات و تکمیل استخوان بندی موثر است برای تسکین درد و تورم چشم به کار می رود.انداختن مقداری پوست تمیز خربزه در دیگ باعث زود پختن گوشت وحبوبات می شود اگر گوشت خربزه را له کنید و به صورت مرهمی روی سوختگیهای سطحی پوست بدن بگذارید ان را معالجه می کند . برای رفع لکهای صورت و کک و مک بسیار موثر است برای این منظور باید تخم خشک خربزه را بدون پوست گرفتن مجموعا کوبیده و ان را خمیر کنید سپس به شکل ضماد بر روی پوست قرار دهید و این عمل را تا رفع لکه ها لا اقل روزی یک مرتبه تکرار کنید .
به هضم غذا کمک می کند و رو دل را رفع می نماید خوردن ان برای افرادی که سل ریوی کم خونی و یرقان دارند مفید است و در درمان بیماریهای سنگ کلیه و مثانه بسیار موثر است . شیر مادر را زیاد می کند .
خواص موز
از مصرف موزهای سبز و کال و کهنه و سیاه خود داری کنید و موز را ناشتا نخورید . موز را کاملا بجوید تا باعث نا راحتی شما نشود .
برای زیبایی چهره و نیکو ساختن رنگ رخسار و برطرف شدن لکه های سیاه پوست می توانید موز پوست گرفته را با اب تخم خربزه مخلوط کرده و بر روی صورت و یا لکه های پوستی بمالید .
برای التیام و خشکاندن زخمها و جلوگیری از خونریزی مفید است برای این منظور باید پوست موز را سوزانده و گرده سوخته ان را بر زخمها بپاشید و در درمان ترک پا از این خاکستر می توانید استفاده کنید. خارش بدن را تسکین می دهد . برا ی این منظور باید گوشت موز را نرم کوبیده و و با مقدار مساوی سرکه و ابلیمو مخلوط نموده و د رمحل خارش بمالید این ضماد برای کچلی و شوره سر نیز مناسب است .
بیمارانی که درد کلیه و درد مفاصل دارند توصیه می شود که خوردن موز را فراموش نکنند . نیروی بدنی مادران بارداررا افزایش می دهد و مانع از سقط جنین می شود .